miércoles, 12 de octubre de 2016

Busco feina andorra mitja jornada

Star Boutique Small Luxury Hotels. The best places to stay. Publica la teva demanda o oferta de treball o busca totes les ofertes i demandes disponibles a la nostra base de dades. Actualment tenim 27.


Busco Feina a Andorra ! Si busques feina a temps parcial. Mitja jornada matins o tardes, o jornada sencera. Horari partit de fins les 20. Oferim feina fixa amb contracte de hores setmanals, mitja jornada o extres Incorporació immediata Salari segons vàlua Persones responsables i treballadores, amb formació o experiència demostrable en el sector.


Treball mitja jornada disponibles en Indeed. En compliment de l’art. Agència de Protecció de dades d’ Andorra, i seran tractades amb la finalitat prevista en dit fitxer i protegides amb els mecanismes allà especificats. Las mejores ofertas de trabajo en Trovit.


A Infofeina, el portal català de la feina, podràs trobar feina entre les ofertes de treball de Olot que es publiquin avui. Que sapiga treballar en equip i tingui disponibilitat dhoraris. Si port ser que sigui de provincia de girona. Neteja, cuidar nens, Noia de anys Urgent!


Busco feina andorra mitja jornada

Andorra la Vella, Andorra para encontrar el trabajo que estás buscando. Darrers anuncis publicats. Dona de anys busca feina a les tardes de mitja jornada.


Bona presencia, treballadora, puntual i servicial. Anuncis classificats de Resultats: MITJA JORNADA. Contactar per telèfon. Classificats Resultats: MITJA JORNADA.


Consulta tots els anuncis de Resultats: MITJA JORNADA que han publicat els usuaris. Se encargará de: - Recepción de los vehículos a su llegada al taller - Información, atención y trato directo con el cliente - Apertura de órdenes de trabajo - Gestión de garantías - Coordinación con el taller Se ofrece: - Puesto de trabajo estable - Jornada completa - Retribución según valía - Incorporación.


BUSCO FEINA MITJA JORNADA O TRES QUARTS MATI. Tinc anys i tinc experiència prèvia amb fruita, verdura i la terra en general. M´agrada molt aquest món tot i que soc facilment adaptable i em considero potencialment resolutiva.


Sòc una noia de sant Julià de Vilatorta que busca aguna escala o aguna casa per ajuda em la neteja anar a comprar etc. Trabajo: Feina en Olot, Girona.


Consulta aquesta oferta de feina de Administrativa mitja jornada a Vic i envia el teu currículum. Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Feina mitja jornada en Salt, Girona provincia en Indeed.


Les tasques a realitzar seran: Atenció al públic. Tasques bàsiques de recepcionista.


Es requereix: Disponibilitat horària completa de dilluns a diumenge a pactar dies festius, que es podran alternar. Viure a La Jonquera i rodalia. Requisits Es precisa una persona amb experiència professional relacionada amb les tasques descrites. Dona catalana busca feina per mitja jornada o jornada completa.


No tinc coche pero puc anar a lloret vidreres i Girona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.